Túrós sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál liszt
- 8 evőkanál cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 12,5 dkg langyos Rama
- 1 citrom leve
- ízlés szerint vaníliás cukor, mazsola
- 50 dkg túró
Elkészítése:
A tojásokat az összes cukorral legalább 10 percig keverjük kézimixerrel. Egy habos, könnyű masszát kell kapni belőle.
Ehhez hozzáadjuk a lisztet, sütőport, langyos vajat, citromot, ízlés szerint mazsolát, és további 5-6 percig keverjük a géppel.
Az elkészült masszához egy villa segítségével hozzáadjuk a túrót és alaposan elkeverjük. A túrót nem szükséges áttörni előtte.
180°C-ra előmelegített sütőben tepsiben, jénaiban vagy normál torta formában sütjük, 20 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »