Túrós sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál liszt
- 8 evőkanál cukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 12,5 dkg langyos Rama
- 1 citrom leve
- ízlés szerint vaníliás cukor, mazsola
- 50 dkg túró
Elkészítése:
A tojásokat az összes cukorral legalább 10 percig keverjük kézimixerrel. Egy habos, könnyű masszát kell kapni belőle.
Ehhez hozzáadjuk a lisztet, sütőport, langyos vajat, citromot, ízlés szerint mazsolát, és további 5-6 percig keverjük a géppel.
Az elkészült masszához egy villa segítségével hozzáadjuk a túrót és alaposan elkeverjük. A túrót nem szükséges áttörni előtte.
180°C-ra előmelegített sütőben tepsiben, jénaiban vagy normál torta formában sütjük, 20 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »