Túrós krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 35 dkg liszt
- 15 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél csomag sütőpor
- 1 g szalalkáli tejben felfuttatva
- 5 dkg vaj
Krém:
- 50 dkg túró
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
Csokimáz:
- 4 evőkanál kakaópor
- 4 evőkanál kristálycukor
- 5 dkg vaj
- kevés víz
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, hogy egy tepsi hátulján 3 lapot sütünk (190 fokon, kb. 10 percig)
A túrót, a margarint és a poruckort habosra keverejük, majd megtöltjük vele a kihűlt lapokat és bevonjuk csokimázzal
A csokimáz elkészítése:
A kakaót és a cukort összekeverjük, majd egy kevés vízzel felöntjük és sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a vajat, összekeverjük, majd végül belekeverjük a tojásfehérjét is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »