Tejfölös csodabogár recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 20*34 cm-es tepsihez:
- 20 dkg finomliszt
- 1 tasak sütőpor
- csipet só
- 2 közepes
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 1 nagydoboz tejföl ( 375 grammos )
- 10 dkg ét tortadara
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük. A tepsit egy kevés margarinnal kikenjük és meghintjük liszttel vagy sütőpapírral kibéleljük.
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót és a sütőport.
Egy másik tálban a cukrot a tojásokkal elkeverjük, majd a tejfölt is belekanalazzuk.
A két részt alaposan összekeverjük, majd a tortadarát is beleszórjuk.
Az előkészített tepsibe simítjuk a masszát. 170 fokon 35 perc alatt légkeveréssel megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Ha kihűlt szeleteljük és meghintjük porcukorral.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »