Tangó szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 76 dkg liszt
- 4 dkg vaníliás pudingpor (=1 csomag)
- 40 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 1,5 dl tej
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1,2 liter tej
- 16 dkg vaníliás pudingpor (=4 csomag)
Tetejére:
- Gömbölyű babapiskóta
- 15 dkg tortabevonó + 5 ek olaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk és 10 perc alatt, 150 fokon, hőlégkeveréssel, tepsi hátulján 3 lapot sütünk belőle.
A margarint a porcukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a felfőzött, majd kihűtött pudinghoz.
A lapok közé és a tetejére is kenünk krémet.
Sorban rátesszük a babapiskótát és leöntjük a csoki és olaj keverékével.
Hűtőben 1 napig pihentetjük szeletelés előtt.
A tepsi mérete:
30×35 cm
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »