Színes kókuszkockák recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 10 dkg (puha) vaj, vagy margarin
- 20 dkg eritrit vagy cukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek méz
- 3 dl tej
- 1 cs sütőpor
- 35 dkg barna rizsliszt
A fehér mázhoz:
- 20 dkg GM fehér csoki
- 1 dl tej
A rózsaszín mázhoz:
- 10 dkg vaj, vagy margarin
- 1 dl málnaszörp
- 5 dkg cukor vagy eritrit
A kakaós mázhoz:
- 10 dkg vaj, vagy margarin
- 10 dkg cukor vagy eritrit
- 2 ek kakaópor
- 4 ek tej
A beforgatáshoz:
- kb 20-25 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével a robotgép üstjébe mérjük és alaposan kikeverjük, majd a lisztet is hozzádolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük, és előmelegített 170 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük
Hagyjuk kihűlni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk. (Nekem 36 db lett).
A fehér mázhoz, a fehér csokit a tejjel összeolvasztjuk, majd ebbe mártogatjuk a kockák 1/3-át majd kókuszreszelékben megforgatjuk, és tálcára sorakoztatjuk azokat.
A rózsaszín mázhoz, a cukrot, a málnaszörpöt, és a vajat összeolvasztjuk ebbe mártogatjuk a kockák további 1/3-át, majd kókuszreszelékbe forgatjuk, és a tálcára rakosgatjuk ezeket is.
A kakaóshoz, a cukrot, vajat, tejet, kakaóport összeforraljuk, majd a maradék kockákat ebbe mártogatjuk meg.
Ezeket is megforgatjuk kókuszreszelékben, és a tálcára helyezzük. Pár órát szellős helyen érdemes szárítani, de akár azonnal is fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »