Hozzávalók:
A tésztához:
A fehér mázhoz:
A rózsaszín mázhoz:
A kakaós mázhoz:
A beforgatáshoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével a robotgép üstjébe mérjük és alaposan kikeverjük, majd a lisztet is hozzádolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük, és előmelegített 170 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük
Hagyjuk kihűlni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk. (Nekem 36 db lett).
A fehér mázhoz, a fehér csokit a tejjel összeolvasztjuk, majd ebbe mártogatjuk a kockák 1/3-át majd kókuszreszelékben megforgatjuk, és tálcára sorakoztatjuk azokat.
A rózsaszín mázhoz, a cukrot, a málnaszörpöt, és a vajat összeolvasztjuk ebbe mártogatjuk a kockák további 1/3-át, majd kókuszreszelékbe forgatjuk, és a tálcára rakosgatjuk ezeket is.
A kakaóshoz, a cukrot, vajat, tejet, kakaóport összeforraljuk, majd a maradék kockákat ebbe mártogatjuk meg.
Ezeket is megforgatjuk kókuszreszelékben, és a tálcára helyezzük. Pár órát szellős helyen érdemes szárítani, de akár azonnal is fogyasztható.