Szilvás joghurtos pite recept

Hozzávalók:
- 35 dkg (rizs)liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg eritrit vagy cukor
- 2 dl (szőlőmag)olaj
- 30 dkg natúr joghurt (2 kis doboz)
- 1 csomag sütőpor
- kb 20 db szilva
Elkészítése:
A joghurtot egy tálba öntjük, majd a liszt és a sütőpor kivételével beletesszük a többi hozzávalót is. Kézi habverővel jól összedolgozzuk, majd fokozatosan hozzátesszük a sütőporral kevert lisztet.
Kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd a félbevágott magjától megfosztott szilvával kirakjuk, úgy hogy kissé bele is nyomkodjuk.
Előmelegített, 175 fokos sütőben kb 35 perc alatt készre sütjük. Ha langyosra hűlt kockára vágva tálaljuk. Ízlés szerint nyírfaporcukorral megszórhatjuk, de anélkül is finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »