Spanyol joghurtos piskóta (bizcocho) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy kb 28*38 cm-es tepsihez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 250 g citromos joghurt
- 18 ek finomliszt
- 18 ek cukor
- 2 cs sütőpor
- 6 cs vaníliás cukor
- 2 citrom reszelt héja
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével a hozzávalókat gépi habverővel kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és összekeverjük.
Sütőpapíros, magas falú tepsibe öntjük, majd 170 fokon alsó-felső sütéssel kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e).
Tipp:
Nagyon finom, légies sütemény, csak ajánlani tudom:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »