Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spanyol joghurtos piskóta (bizcocho) recept

Spanyol joghurtos piskóta (bizcocho)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók egy kb 28*38 cm-es tepsihez:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 250 g citromos joghurt
    • 18 ek finomliszt
    • 18 ek cukor
    • 2 cs sütőpor
    • 6 cs vaníliás cukor
    • 2 citrom reszelt héja
    • 3 dl étolaj

    Elkészítése:

    A liszt és a sütőpor kivételével a hozzávalókat gépi habverővel kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és összekeverjük.

    Sütőpapíros, magas falú tepsibe öntjük, majd 170 fokon alsó-felső sütéssel kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e).

    Tipp:

    Nagyon finom, légies sütemény, csak ajánlani tudom:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá