Spanyol joghurtos piskóta (bizcocho) recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók egy kb 28*38 cm-es tepsihez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 250 g citromos joghurt
- 18 ek finomliszt
- 18 ek cukor
- 2 cs sütőpor
- 6 cs vaníliás cukor
- 2 citrom reszelt héja
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével a hozzávalókat gépi habverővel kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és összekeverjük.
Sütőpapíros, magas falú tepsibe öntjük, majd 170 fokon alsó-felső sütéssel kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e).
Tipp:
Nagyon finom, légies sütemény, csak ajánlani tudom:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










