Spanyol joghurtos piskóta (bizcocho) recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók egy kb 28*38 cm-es tepsihez:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 250 g citromos joghurt
- 18 ek finomliszt
- 18 ek cukor
- 2 cs sütőpor
- 6 cs vaníliás cukor
- 2 citrom reszelt héja
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A liszt és a sütőpor kivételével a hozzávalókat gépi habverővel kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és összekeverjük.
Sütőpapíros, magas falú tepsibe öntjük, majd 170 fokon alsó-felső sütéssel kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e).
Tipp:
Nagyon finom, légies sütemény, csak ajánlani tudom:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.