Répás süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 32*25 cm-es tepsihez:
- 800 g sárgarépa
- 250 g dió
- 250 g finomliszt
- 2 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál őrölt fahéj
- 200 g aszalt barack
- 250 g barnacukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 250 ml olaj
Elkészítése:
A sárgarépát meghámozzuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A diót késsel apróbb darabokra daraboljuk, majd egy tálban összekeverjük a répával.
A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral, a fahéjjal és az apró darabokra vágott, aszalt barackkal.
Egy nagy tálban a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük, lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget.
Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük és elegyengetjük a tetejét.
160 fokra előmelegített sütőben kb 45 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »