Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Répás süti recept

Répás süti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók egy 32*25 cm-es tepsihez:

    • 800 g sárgarépa
    • 250 g dió
    • 250 g finomliszt
    • 2 teáskanál szódabikarbóna
    • 2 teáskanál őrölt fahéj
    • 200 g aszalt barack
    • 250 g barnacukor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 250 ml olaj

    Elkészítése:

    A sárgarépát meghámozzuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A diót késsel apróbb darabokra daraboljuk, majd egy tálban összekeverjük a répával.

    A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral, a fahéjjal és az apró darabokra vágott, aszalt barackkal.

    Egy nagy tálban a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük, lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget.

    Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük és elegyengetjük a tetejét.

    160 fokra előmelegített sütőben kb 45 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá