Piskótatekercs zabpehelylisztből recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek víz
- 4 ek eritrit
- 5 ek (GM) zabpehelyliszt
- lekvár a töltéshez
- porcukor a tetejére
Elkészítése:
A tojásokat ketté szétválasztjuk. A sárgákat az eritrittel habosra verjük, majd robotgéppel hozzákeverjük a vizet és a lisztet. A fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a masszához.
Sütőpapírral bélelt, gáztepsibe öntjük, elsimítjuk és 170 fokos, légkeveréses sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
A papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni, majd lekvárral megkenjük és a sütőpapír segítségével feltekerjük.
Szeletekre vágva, porcukorral megszórva kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »