Pávaszem leveles tésztából recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 15 teáskanál szilvalekvár
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
Lisztezett deszkán, a leveles tésztát széthajtogatom a csomagolásból.
Felvágom 10 x 10-es kockára. Átlósan, középen, megkenem lekvárral. 2 átellenes sarkát sarkát összefogom, majd összenyomom.
Sütőpapiros tepsibe teszem a sütiket. Felvert tojással megkenem mindegyiket.
A sütőt 195 fokos alsó-felső álláson kb. 30 percet sütöm, addig amíg szép aranysárgák lesznek.
Tálaláskor, amikor kihűlt, porcukorral meghintem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »