Pávaszem leveles tésztából recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 15 teáskanál szilvalekvár
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
Lisztezett deszkán, a leveles tésztát széthajtogatom a csomagolásból.
Felvágom 10 x 10-es kockára. Átlósan, középen, megkenem lekvárral. 2 átellenes sarkát sarkát összefogom, majd összenyomom.
Sütőpapiros tepsibe teszem a sütiket. Felvert tojással megkenem mindegyiket.
A sütőt 195 fokos alsó-felső álláson kb. 30 percet sütöm, addig amíg szép aranysárgák lesznek.
Tálaláskor, amikor kihűlt, porcukorral meghintem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »