Olasz narancs torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál lisztet
- 6 evőkanál porcukor
- 1 teáskanál sütőpor
- pici só
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 narancs reszelt héja és leve
Elkészítése:
Dolgozzuk a tojásokat a cukorral és a narancshéjával nagyon habosra.
Adjuk hozzá a narancs levét, a sütőporral átszitált lisztet és egy spatula segítségével, óvatosan forgassuk össze.
Öntsük a masszát egy 20 centiméteres átmérőjű, kivajazott kerek formába. Süssük 180 fokon, 20 percig, ellenőrizzük tűpróbával, ha szükséges süssük még öt percig.
Vegyük ki a sütőből, fordítsuk ki az elkészült narancs tortát a formából, majd szórjuk meg porcukor és vaníliás cukor keverékével.
Tálalásnál adhatunk mellé gyümölcs szószt, de önmagában is kitűnő édesség.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »