Nutellás pálmalevél recept

Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott leveles tészta
- 1 üveg nutella
Elkészítése:
A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni, majd 2 mm vastag téglalappá nyújtjuk.
Ízlés szerint megkenjük nutellával, majd a két hosszabbik oldalától kezdve feltekerjük, úgy, hogy a két kis csiga középen találkozzon.
A tekercset hűtőbe rakjuk 15-20 percre, hogy egy kicsit megdermedjen. Erre azért van szükésg, mert így könnyebben tudjuk majd szeletelni.
Egy éles kés segítségével 2,5 centis darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. 190-200 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Tipp:
Én egy kis extrát is adtam hozzá, darabolt földimogyoróval szórtam meg a nutella tetejét, és úgy tekertem fel. De aki nagyon hedonista az egy kis olvasztott csokiba is márthatja
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »