Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni, majd 2 mm vastag téglalappá nyújtjuk.
Ízlés szerint megkenjük nutellával, majd a két hosszabbik oldalától kezdve feltekerjük, úgy, hogy a két kis csiga középen találkozzon.
A tekercset hűtőbe rakjuk 15-20 percre, hogy egy kicsit megdermedjen. Erre azért van szükésg, mert így könnyebben tudjuk majd szeletelni.
Egy éles kés segítségével 2,5 centis darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. 190-200 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Én egy kis extrát is adtam hozzá, darabolt földimogyoróval szórtam meg a nutella tetejét, és úgy tekertem fel. De aki nagyon hedonista az egy kis olvasztott csokiba is márthatja