Nevesincs krémes recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3-4 órát állni hagyjuk, hűtőbe tesszük.
A tésztát 2 egyenlő részre osztjukés az egyiket 22*34 cm-es tepsi hátulján, 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
A másik tésztát is kinyújtjuk, majd belefektetjük a tepsibe.
A töltelékhez hozzávalóit elkészítjük az egész tojásokat a cukorral 12 perc alatt habosra keverjük. A diót, kakaóport a sütőporral elkeverjük, majd óvatosan a tojásos masszába keverjük.
A kész tölteléket a tésztára öntjük és 180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 30 perc alatt. Tűpróbát végezzünk!
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat, majd sűrűre felfőzzük. Még langyosan hozzáadjuk a cukrot és a margarint, majd alaposan kihabosítjuk.
A kész krémet a diós rétegre kenjük, befedjük az előzőleg megsütött lappal és egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Másnap porcukorral megszórjuk, ízlés szerint felszeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »