Nevesincs krémes recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3-4 órát állni hagyjuk, hűtőbe tesszük.
A tésztát 2 egyenlő részre osztjukés az egyiket 22*34 cm-es tepsi hátulján, 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
A másik tésztát is kinyújtjuk, majd belefektetjük a tepsibe.
A töltelékhez hozzávalóit elkészítjük az egész tojásokat a cukorral 12 perc alatt habosra keverjük. A diót, kakaóport a sütőporral elkeverjük, majd óvatosan a tojásos masszába keverjük.
A kész tölteléket a tésztára öntjük és 180 fokra melegített sütőben megsütjük kb 30 perc alatt. Tűpróbát végezzünk!
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat, majd sűrűre felfőzzük. Még langyosan hozzáadjuk a cukrot és a margarint, majd alaposan kihabosítjuk.
A kész krémet a diós rétegre kenjük, befedjük az előzőleg megsütött lappal és egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Másnap porcukorral megszórjuk, ízlés szerint felszeleteljük és tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »