Töltelékes muffin recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 7 ek liszt
- 3 ek ckrozatlan kakaópor
- fél csomag sütőpor
- 3-4 ek kristálycukor
- 1-2 ek porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - vaníliaaroma ízlés szerint (nem kötelező)
- csipet só
- 1-2 ek tej
Krém:
- 1 csomag pudingpor (mindegy milyen)
- 4 dl tej
- 2-3 ek kristálycukor
- 1-2 ek porcukor
Elkészítése:
Egy tálba mérjük a tészta összes hozzávalóját, majd robotgéppel csomómentesre keverjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Közben a muffin sütő mélyedéseit muffinpapírral béleljük, majd 3/4-ig töltjük a tésztával a formákat. Kb 15 perc alatt megsütjük.
Amíg a muffinok hűlnek, addig a krém hozzávalóiból a szokásos módon sűrű pudingot főzünk.
A muffinokat egyenként, függőlegesen elvágjuk, töltünk bele a krémből, újra összeillesztjük, majd tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »









