Töltelékes muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 7 ek liszt
- 3 ek ckrozatlan kakaópor
- fél csomag sütőpor
- 3-4 ek kristálycukor
- 1-2 ek porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- vaníliaaroma ízlés szerint (nem kötelező)
- csipet só
- 1-2 ek tej
Krém:
- 1 csomag pudingpor (mindegy milyen)
- 4 dl tej
- 2-3 ek kristálycukor
- 1-2 ek porcukor
Elkészítése:
Egy tálba mérjük a tészta összes hozzávalóját, majd robotgéppel csomómentesre keverjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Közben a muffin sütő mélyedéseit muffinpapírral béleljük, majd 3/4-ig töltjük a tésztával a formákat. Kb 15 perc alatt megsütjük.
Amíg a muffinok hűlnek, addig a krém hozzávalóiból a szokásos módon sűrű pudingot főzünk.
A muffinokat egyenként, függőlegesen elvágjuk, töltünk bele a krémből, újra összeillesztjük, majd tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »