Mákos muffin recept

Hozzávalók:
- 25 dkg darált mák
- 4-5 közepes alma reszelve
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél csomag sütőpor
- 10-15 dkg eritrit vagy cukor
Díszítéshez:
- 25 dkg mascarpone
- 2 ek eritrittel édesített mák
Elkészítése:
Először összeöntöm a nedves hozzávalókat: a reszelt almát, a tojásokat. A száraz hozzávalókat is összekeverem: a mákot, a sütőport és a cukrot.
A száraz és nedves hozzávalókat összekeverem, papírkapszlikkal bélelt muffin formába kanalazom és kb 30 perc alatt megsütöm 180 fokon.
A tetejére mascarponét kevertem ki 2 ek eritrittel édesített mákkal, majd habzsákból díszítettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »