Mákos muffin recept

Hozzávalók:
- 25 dkg darált mák
- 4-5 közepes alma reszelve
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél csomag sütőpor
- 10-15 dkg eritrit vagy cukor
Díszítéshez:
- 25 dkg mascarpone
- 2 ek eritrittel édesített mák
Elkészítése:
Először összeöntöm a nedves hozzávalókat: a reszelt almát, a tojásokat. A száraz hozzávalókat is összekeverem: a mákot, a sütőport és a cukrot.
A száraz és nedves hozzávalókat összekeverem, papírkapszlikkal bélelt muffin formába kanalazom és kb 30 perc alatt megsütöm 180 fokon.
A tetejére mascarponét kevertem ki 2 ek eritrittel édesített mákkal, majd habzsákból díszítettem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »