Csokis-epres muffin recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A krémsajtot, vajat és a cukrot alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojást, a fehérjéket, a sót és a vaníliát, majd ezzel is alaposan elkeverjük.
Végül a lisztet, sütőport és a tejet dolgozzuk a masszába.
A kész tésztába óvatosan beleforgatjuk az epret és a csokit.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseit muffinpapírral béleljük (vagy vajazzuk és lisztezzük), majd egy kanállal beleadagoljuk a masszát (fagyis kanállal a legegyszerűbb).
Kb 25 perc alatt szép pirosra sütjük.
A kihűlt muffinok tetejét díszíthetjük tejszínhabbal, darabolt eperrel és olvasztott csokival, ha szeretnénk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »