Csokis-epres muffin recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A krémsajtot, vajat és a cukrot alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojást, a fehérjéket, a sót és a vaníliát, majd ezzel is alaposan elkeverjük.
Végül a lisztet, sütőport és a tejet dolgozzuk a masszába.
A kész tésztába óvatosan beleforgatjuk az epret és a csokit.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseit muffinpapírral béleljük (vagy vajazzuk és lisztezzük), majd egy kanállal beleadagoljuk a masszát (fagyis kanállal a legegyszerűbb).
Kb 25 perc alatt szép pirosra sütjük.
A kihűlt muffinok tetejét díszíthetjük tejszínhabbal, darabolt eperrel és olvasztott csokival, ha szeretnénk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »