Mogyorókrémes, kakaós kevert sütemény recept

Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 26 dkg cukor
- 2 cs vaníliás cukor
- csipetnyi só
- 20 g sütőpor
- 60 dkg finomliszt
- 5 dl tej
- 4 evőkanál mogyorókrém
- 2 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A puha margarint a tojásokkal, a cukorral és a sóval habosra keverem, majd felváltva hozz adom a sütőporos lisztet és a tejet.
Két részre osztom, az egyik felébe belekeverem a mogyorókrémet és a kakaóport.
Egy 25*39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral béleltem, utána felváltva teszem bele a kétféle tésztát.
Előmelegített, 180 fokos sütőben megsütöm. A sütés vége felé egy vékony pengéjű késsel ellenőrzöm, hogy elkészült-e. Ha már nem ragad rá a tészta, kiveszem a sütőből és egy rácsra borítom.
Miután kihűlt, porcukorral meghintem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »