Mindenmentes habkarika recept

Hozzávalók:
- 20 dkg eritritpor vagy porXukor
- 50 g csicseriborsó konzerv leve
- por állagú ételszínezék (opcionális) én nem használtam
Elkészítése:
Tegyük az édesítőszer felét a robotgép üstjébe, (ha színezni szeretnénk, itt adjuk hozzá, a por állagú színezéket) öntsük rá a csicseri levet, forgassuk át, majd a maradék édesítőszert is adjuk hozzá és kezdjük el kevertetni a habverővel, teljes fokozaton.
Akkor készült el a hab, amikor habverőn csúcsot képez. Nálam ez kb 10 perc volt.
A habot töltsük csillagcsővel ellátott habzsákba és nyomjuk belőle karikákat, nekem kereken 13 db lett.
Melegítsük a sütőt elő 100 fokra és tegyük be a tepsit. Kb 25-30 percig érdemes “sütni”.
Amikor kivesszük a sütőből, még elképzelhető, hogy lágy a habcsók, de mire teljesen kihűl meg is szilárdul.
Tipp:
Nem bonyolult recept, de nagyon nagy pontosságot igényel, azonban ha minden lépést a receptben leírtak szerint betartunk a siker nem marad el, és azok számára is elérhető lesz a habcsók, akik tej-, tojás-, cukor-, gluténmentes diétán vannak!!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »