Mindenmentes habkarika recept

Hozzávalók:
- 20 dkg eritritpor vagy porXukor
- 50 g csicseriborsó konzerv leve
- por állagú ételszínezék (opcionális) én nem használtam
Elkészítése:
Tegyük az édesítőszer felét a robotgép üstjébe, (ha színezni szeretnénk, itt adjuk hozzá, a por állagú színezéket) öntsük rá a csicseri levet, forgassuk át, majd a maradék édesítőszert is adjuk hozzá és kezdjük el kevertetni a habverővel, teljes fokozaton.
Akkor készült el a hab, amikor habverőn csúcsot képez. Nálam ez kb 10 perc volt.
A habot töltsük csillagcsővel ellátott habzsákba és nyomjuk belőle karikákat, nekem kereken 13 db lett.
Melegítsük a sütőt elő 100 fokra és tegyük be a tepsit. Kb 25-30 percig érdemes “sütni”.
Amikor kivesszük a sütőből, még elképzelhető, hogy lágy a habcsók, de mire teljesen kihűl meg is szilárdul.
Tipp:
Nem bonyolult recept, de nagyon nagy pontosságot igényel, azonban ha minden lépést a receptben leírtak szerint betartunk a siker nem marad el, és azok számára is elérhető lesz a habcsók, akik tej-, tojás-, cukor-, gluténmentes diétán vannak!!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »