Mindenmentes habkarika recept

Hozzávalók:
- 20 dkg eritritpor vagy porXukor
- 50 g csicseriborsó konzerv leve
- por állagú ételszínezék (opcionális) én nem használtam
Elkészítése:
Tegyük az édesítőszer felét a robotgép üstjébe, (ha színezni szeretnénk, itt adjuk hozzá, a por állagú színezéket) öntsük rá a csicseri levet, forgassuk át, majd a maradék édesítőszert is adjuk hozzá és kezdjük el kevertetni a habverővel, teljes fokozaton.
Akkor készült el a hab, amikor habverőn csúcsot képez. Nálam ez kb 10 perc volt.
A habot töltsük csillagcsővel ellátott habzsákba és nyomjuk belőle karikákat, nekem kereken 13 db lett.
Melegítsük a sütőt elő 100 fokra és tegyük be a tepsit. Kb 25-30 percig érdemes “sütni”.
Amikor kivesszük a sütőből, még elképzelhető, hogy lágy a habcsók, de mire teljesen kihűl meg is szilárdul.
Tipp:
Nem bonyolult recept, de nagyon nagy pontosságot igényel, azonban ha minden lépést a receptben leírtak szerint betartunk a siker nem marad el, és azok számára is elérhető lesz a habcsók, akik tej-, tojás-, cukor-, gluténmentes diétán vannak!!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »