Meggyes piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 16 evőkanál finomliszt
- 1 tasak sütőpor
- 8 evőkanál olaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál tej
- 10 evőkanál porcukor
- 1 evőkanál olaj és 1 evőkanál liszt a tepsibe
- 50 dkg meggy
Elkészítése:
A sütőporos liszthez adjuk az olajat, a tojásokat, a tejet és a cukrot. Az egészet jól összekeverjük és tepsibe öntjük. A tetejére gyümölcsöt szórunk és megsütjük 180 fokon tűpróbáig.
Amikor megsült ls kihűlt, akkor porcukorral megszórjuk.
Még jobb, ha fél kanál citromhéjat és egy kanál vaníliás cukrot is teszünk bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »