Meggyes piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 16 evőkanál finomliszt
- 1 tasak sütőpor
- 8 evőkanál olaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál tej
- 10 evőkanál porcukor
- 1 evőkanál olaj és 1 evőkanál liszt a tepsibe
- 50 dkg meggy
Elkészítése:
A sütőporos liszthez adjuk az olajat, a tojásokat, a tejet és a cukrot. Az egészet jól összekeverjük és tepsibe öntjük. A tetejére gyümölcsöt szórunk és megsütjük 180 fokon tűpróbáig.
Amikor megsült ls kihűlt, akkor porcukorral megszórjuk.
Még jobb, ha fél kanál citromhéjat és egy kanál vaníliás cukrot is teszünk bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »