Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Meggyes piskóta recept

Meggyes piskóta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:

    • 16 evőkanál finomliszt
    • 1 tasak sütőpor
    • 8 evőkanál olaj
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 evőkanál tej
    • 10 evőkanál porcukor
    • 1 evőkanál olaj és 1 evőkanál liszt a tepsibe
    • 50 dkg meggy

    Elkészítése:

    A sütőporos liszthez adjuk az olajat, a tojásokat, a tejet és a cukrot. Az egészet jól összekeverjük és tepsibe öntjük. A tetejére gyümölcsöt szórunk és megsütjük 180 fokon tűpróbáig.

    Amikor megsült ls kihűlt, akkor porcukorral megszórjuk.

    Még jobb, ha fél kanál citromhéjat és egy kanál vaníliás cukrot is teszünk bele.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá