Márványos kevert recept

Hozzávalók egy 24*39 cm-es tepsihez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 36 dkg porcukor
- 25 dkg vaj
- csipet só
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 dl tej
- 36 dkg finomliszt
- 8 g sütőpor
- 4 dkg kakaópor
Elkészítése:
A tojásokat a cukrokkal, vajjal jó habosra keverjük robotgéppel kb 8 perc alatt.
Fokozatosan hozzáadjuk a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet is.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük és a tészta 2/3 részét beleöntjük.
Az 1/3 részhez hozzákeverjük a kakaóport és 1-2 ek tejjel hígítjuk. A tésztára csurgatjuk, majd egy fogpiszkálóval összevissza mintákat húzunk bele.
190 fokra melegített sütőben kb 30 perc alatt készre sütjük. Tűrpóbát végezzünk!
Langyosra hűtve porcukorral meghintjük és szeletelhetjük is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »