Málnás gyümölcstorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskótához:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek víz
- 1 ek olaj
- 6 ek cukor
- 4 ek liszt
- 2 ek kakaópor
- 1 cs sütőpor
Tetejére:
- 1 cs vanília ízű pudingpor
- 5 dl tej
- 3 ek cukor
- 1 csomag piros tortazselé
- málna, mazsola
Elkészítése:
A tojássárgákat, a vizet, az étolajat, cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, végül apránként adagolva, a habbá vert tojásfehérjéket.
22 cm-es tortaformában, 180 fokra előmelegített sütőben, kb 15 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a pudingot. A pudingport és a cukrot kikeverjük csomómentesre kevés tejjel. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a cukros-pudingporos egyveleget és addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik.
A kissé kihűtött piskótára rásimítjuk a pudingot, rátesszük a málnát, mazsolát, majd ráöntjük a használati utasítás szerint elkészített tortazselét.
Hűtőbe tesszük a tortánkat és amennyiben kibírjuk, másnap essünk neki! Mi nem bírtuk ki, látható a fotón is…nem vártunk a dermedésig :)
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »