Hozzávalók:
Piskótához:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojássárgákat, a vizet, az étolajat, cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, végül apránként adagolva, a habbá vert tojásfehérjéket.
22 cm-es tortaformában, 180 fokra előmelegített sütőben, kb 15 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a pudingot. A pudingport és a cukrot kikeverjük csomómentesre kevés tejjel. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a cukros-pudingporos egyveleget és addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik.
A kissé kihűtött piskótára rásimítjuk a pudingot, rátesszük a málnát, mazsolát, majd ráöntjük a használati utasítás szerint elkészített tortazselét.
Hűtőbe tesszük a tortánkat és amennyiben kibírjuk, másnap essünk neki! Mi nem bírtuk ki, látható a fotón is…nem vártunk a dermedésig :)