Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Málnakrémes, habos süti recept

Málnakrémes, habos süti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 ek eritrit és stevia keveréke vagy cukor
    • 1 kk kakaópor
    • 3 ek liszt
    • csipet só

    Krém:

    • 4 dl tej
    • 4 ek eritrit és stevia keveréke vagy cukor
    • 1 cs vaníliás pudingpor
    • 20 dkg málna

    Tetejére:

    • 4 dl habtejszín
    • 1 cs habfixáló
    • málnaszemek és csokoládéreszelék

    Elkészítése:

    A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket az édesítőkkel vagy cukorral kihabosítjuk, majd a tojássárgákat hozzáadva tovább habosítjuk. Végül a liszttel összekevert kakaóport, sót és a sütőport beleszitáljuk, majd óvatosan összekeverjük.

    Kisebb sütőpapíros tepsibe (25*35 cm) öntjük a masszát és 175 fokon, 15-20 perc alatt készre sütjük.

    A tejet az édesítőkkel vagy cukorral felforraljuk. A pudingport kevés hideg vízzel csomómentesre keverjük (én mindig így keverem össze )és hozzáöntjük a tejhez állandó keverés mellett. Sűrűre főzzük, majd ha besűrűsödött levesszük a tűzről és azonnal belekeverjük a málnát, rákenjük még forrón a tésztára és kihűtjük.

    A habtejszínből a habfixálóval kemény habot verünk és a tészta tetejére kenjük, majd tetszés szerint díszítjük. Alaposan kihűtjük az egészet és tetszét szerint szeletelve tálaljuk.

    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá