Mágnás-diós szelet recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 2/3-ad és 1/3-ad arányban szétosztjuk. A nagyobb tésztát kinyújtjuk egy közepes tepsi méretére, majd belesimítjuk a tésztát. Megkenjük lekvárral. Erre rásimítjuk a diós tölteléket: a tojások fehérjét a cukrokkal felverjük kemény habbá, majd hozzáadjuk a diót. A maradék tésztából rácsokat formázunk a sütire. 180 fokon 30-35 percig sütjük.ha kihűlt meghintjük porcukorral és felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »