Legcsokisabb brownie recept
Hozzávalók:
- 27 dkg étcsokoládé
- 10 dkg margarin
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg kristálycukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 15 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 1 üvegcse rumaroma 30 ml
- vanília fagyi a tálaláshoz
Elkészítése:
Vízgőz felett a csokoládét és a margarint együtt felolvasztjuk.
A kristálycukorba belekeverjük a darált diót, vaníliás cukrot, majd beleütjük az egész tojásokat és jól összekeverjük.
A felolvasztott margarinos-csokoládét beleöntjük a tojásos-cukros keverékhez és jól összekeverjük. Végül pedig a lisztet is alaposan belekeverjük.
Sütőpapírral bélelt, 20*36 cm-es tepsibe öntjük a masszát és előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütjük (úgy jó, ha még a fogpiszkálóhoz kicsit ragad a massza, mert hűlés közben úgyis szilárdul még).
5. Ha megsült és kihűlt, egyforma kockákra vágjuk és tálaláskor fagylalttal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










