Kuszkusz édesen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg kuszkusz
- 30 dkg túró
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál eritrit
- 1 evőkanál tejföl
- 30 dkg meggy
- csipet fahéj
- 1/2 citrom leve és reszelt héja
Elkészítése:
Forraljunk fel 2 dl vizet, majd öntsük rá a kuszkuszra és hagyjuk állni 15 percig.
Közben a túrót, a tojássárgákat, a tejfölt, a citrom levét és héját, valamint az eritritet kikeverjük, majd az elkészült kuszkuszt is hozzá adjuk.
A tojásfehérjét csipetnyi sóval, verjük kemény habbá és óvatosan keverjük bele a masszába.
Egy kivajazott, 15 cm átmérőjű tortaformába öntjük, majd rászórjuk a fahéjas meggyet.
180 fokra előmelegített sütőben kb 35 perc alatt készül el.
Tipp:
Tálalhatjuk porcukorral meghintve, de egy gombóc vanília fagylalt társaságában is remek csemege.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »