Hamis francia krémes recept

Hozzávalók:
- 1,5 csomag Petit keksz
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 1 l tej
- 20 dkg porcukor
- 0,5 l habtejszín
Elkészítés:
Az tejben megfőzzük a pudingporokat és kihűtjük.
A margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal.Ha a puding kihűlt a két krémet összekeverjük.
Egy gáztepsit kirakunk keksszel, rákenjük a sárga krémet,még egy sor keksz,arra kenjük a keményre felvert habtejszínt, végül egy sor keksz a tetejére.
Hűtőbe tesszük és hagyjuk puhulni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »