Hamis francia krémes recept

Hozzávalók:
- 1,5 csomag vajas keksz
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 1 l tej
- 20 dkg porcukor
- 0,5 l habtejszín
Elkészítés:
Az tejben megfőzzük a pudingporokat és kihűtjük.
A margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal.Ha a puding kihűlt a két krémet összekeverjük.
Egy gáztepsit kirakunk keksszel, rákenjük a sárga krémet,még egy sor keksz,arra kenjük a keményre felvert habtejszínt, végül egy sor keksz a tetejére.
Hűtőbe tesszük és hagyjuk puhulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »