Hamis francia krémes recept

Hozzávalók:
- 1,5 csomag Petit keksz
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 1 l tej
- 20 dkg porcukor
- 0,5 l habtejszín
Elkészítés:
Az tejben megfőzzük a pudingporokat és kihűtjük.
A margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal.Ha a puding kihűlt a két krémet összekeverjük.
Egy gáztepsit kirakunk keksszel, rákenjük a sárga krémet,még egy sor keksz,arra kenjük a keményre felvert habtejszínt, végül egy sor keksz a tetejére.
Hűtőbe tesszük és hagyjuk puhulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »