Hamis francia krémes

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1,5 csomag Petit keksz
  • 3 cs vaníliás pudingpor
  • 2 cs vaníliás cukor
  • 25 dkg margarin
  • 1 l tej
  • 20 dkg porcukor
  • 0,5 l habtejszín

Elkészítés:

Az tejben megfőzzük a pudingporokat és kihűtjük.

A margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal.Ha a puding kihűlt a két krémet összekeverjük.

Egy gáztepsit kirakunk keksszel, rákenjük a sárga krémet,még egy sor keksz,arra kenjük a keményre felvert habtejszínt, végül egy sor keksz a tetejére.

Hűtőbe tesszük és hagyjuk puhulni.