Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fekete-fehér süti recept

Fekete-fehér süti
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Sötét réteg:

    • 15 dkg margarin
    • 4 ek kristálycukor
    • 3 ek kakaópor
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg darált keksz
    • 7 dkg kókuszreszelék
    • 5 dkg darált dióbél
    • 1-2 dl tej

    Fehér réteghez:

    • 13 dkg margarin
    • 1 dl sűrű tejföl
    • 1 csomag főzés nélküli, vaníliás pudingpor
    • 5 dkg kristálycukor

    Tetejére:

    • reszelt csokoládé

    Elkészítése:

    A sötét réteghez a margarint felolvasztjuk a cukorral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tojást és addig keverjük, amíg sűrű nem lesz.

    Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, kekszet, darált diót.

    Majd annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Ezt a masszát egy 20×20 cm-es tepsi aljába igazítjuk.

    A fehér réteghez a tejfölt, margarint és a pudingport kikeverjük, hozzáadjuk a cukrot, hogy könnyű krémet kapjunk. Ezt a kekszes rétegre igazítjuk, és csokit reszelünk a tetejére.

    Pár órára hűtőbe tesszük állni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá