Fekete-fehér süti recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Sötét réteg:
- 15 dkg margarin
- 4 ek kristálycukor
- 3 ek kakaópor
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg darált keksz
- 7 dkg kókuszreszelék
- 5 dkg darált dióbél
- 1-2 dl tej
Fehér réteghez:
- 13 dkg margarin
- 1 dl sűrű tejföl
- 1 csomag főzés nélküli, vaníliás pudingpor
- 5 dkg kristálycukor
Tetejére:
- reszelt csokoládé
Elkészítése:
A sötét réteghez a margarint felolvasztjuk a cukorral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tojást és addig keverjük, amíg sűrű nem lesz.
Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, kekszet, darált diót.
Majd annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Ezt a masszát egy 20×20 cm-es tepsi aljába igazítjuk.
A fehér réteghez a tejfölt, margarint és a pudingport kikeverjük, hozzáadjuk a cukrot, hogy könnyű krémet kapjunk. Ezt a kekszes rétegre igazítjuk, és csokit reszelünk a tetejére.
Pár órára hűtőbe tesszük állni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.