Bounty kosárka recept

Elkészítése:
A lisztben keverjük el a cukrot és a sütőport, majd adjuk hozzá a kockára vágott hideg vajat.
A lisztet morzsoljuk el a vajjal, majd adjuk hozzá a tojások sárgáit és a tejfölt. Gyúrjunk szép sima tésztát a hozzávalókból.
Nyújtsuk ki a tésztát és egy nagyobb pogácsaszaggatóval szaggassuk ki.
A kiszaggatott tésztát illesszük a kosárka formába, majd a kilógó tésztarészeket vágjuk le.
A leesőrészeket majd később újból összegyúrjuk és kinyújtjuk.
A kosárkákba tegyünk egy kiskanál csokikrémet.
Készítsük el a tojáshabot: verjük fel a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá, majd keverjük bele a kókuszreszeléket.
A krémmel töltött kosárkák tetejére osszuk el a habot.
Előmelegített sütőben 180 C°-on kb 15-20 perc alatt készre sütjük a kosárkákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »