Bounty brownie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 20*20 cm-es formához:
Brownie:
- 100 g vaj
- 100 g étcsokoládé
- 120 g cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 g kakaópor
- 70 g finomliszt
Kókuszos töltelék:
- 340 g édesített, sűrített tej
- kb 130 g kókuszreszelék
Máz:
- 100 ml habtejszín
- 100 g étcsokoládé
- diónyi vaj
- kókuszreszelék
Elkészítése:
Brownie:
Vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat, csokit és a cukrot. Levesszük a tálat a vízgőzről, majd hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport és jól elkeverjük.
Amikor már elkevertük és kissé kihűlt a csokis alap, akkor belekeverjük a tojásokat is és egyneművé dolgozzuk.
A masszát beleöntjük az előkészített formába és 180 fokon kb 15 percig sütjük.
Töltelék:
A kókuszreszeléket és a sürített tejet keverjük össze. Ha nagyon lágy lenne a massza, akkor adhatunk még hozzá kevés kókuszreszeléket, de arra figyeljünk, hogy ne legyen kemény a massza!
Összeállítás:
A langyosra hűlt alapra rásimítjuk a kókuszos tölteléket. A máz hozzávalóit (csoki, tejszín és vaj) összeolvasztjuk, majd bevonjuk vele a süteményt. Tetejére szórhatunk kókuszreszeléket.
Amint a máz megszilárdult, már szelhetjük is.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »