Kókuszos puszedli recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 25 dkg puha margarin
Tetejére:
- 1 félig felvert (csak habosra)
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tepsit sütőpapírral fedünk.
A masszából diónyi adagokat kiveszünk, majd kissé a tepsihez noymkodjuk, hogy az alje egyenes legyen. Kb 20 percig sütjük (akkor jó, ha az alja világosbarna).
Ekkor kivesszük és félig kihűtjük.
A fehérjét félig felverjük, megkenjük vele a puszedlik tetejét és kókuszreszelékbe forgatjuk.
Ha megszáradtak, akkor zárható dobozba tesszük, de akár azonnal is fogyasztható a süti.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »