Kókuszos puszedli recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 25 dkg puha margarin
Tetejére:
- 1 félig felvert (csak habosra)
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tepsit sütőpapírral fedünk.
A masszából diónyi adagokat kiveszünk, majd kissé a tepsihez noymkodjuk, hogy az alje egyenes legyen. Kb 20 percig sütjük (akkor jó, ha az alja világosbarna).
Ekkor kivesszük és félig kihűtjük.
A fehérjét félig felverjük, megkenjük vele a puszedlik tetejét és kókuszreszelékbe forgatjuk.
Ha megszáradtak, akkor zárható dobozba tesszük, de akár azonnal is fogyasztható a süti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










