Isler egészségesen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- csipet só
- 5 dkg darált dió
- 15 dkg kókuszzsír
- 0,5 dl mandulatej
- cukormentes lekvár
- 20 dkg teljes kiőrlésű graham liszt
- 8 dkg xilit vagy stevia vagy más folyékony édesítőszer
Elkészítése:
A kókuszzsírt a graham liszttel, a xilittel, a sóval, a mandulatejjel és a darált dióval összekeverjük, majd tésztává gyűtjuk.
Egy órán át pihentetjük a hűtőben, majd kinyújtjuk 3-4 mm vastagra. Egy pohár segítségével a tésztából kerek formákat szaggatunk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük.
Végül a langyos süteményeket a levárral megkenjük és 2-2 darabot összeragasztunk. A tetejére kerülhet diabetikus olvasztott csoki.
Tipp:
Az isler hallatán rögtön az étcsokoládéval bevont isteni finom, omlós tészta jut eszembe, amely vékony lekvár réteggel van megkoronázva….mmmmmm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »