Tepsis almás egyszerűen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg alma vékonyra szeletelve
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db citrom reszelt héja
- 2 kk sütőpor
- 20 dkg finomliszt
Elkészítése:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk egyenként a tojásokat, a citrom reszelt héját (én most citromlével ízesítettem) és jól kikeverjük.
Óvatosan hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet és a szeletelt almát. Egy 20× 30 cm-es tepsit olajjal kikenünk és az almás tészta masszát bele simítjuk. 200 fokon 30-35 percig sütjük.
1 ek. mandulaforgáccsal megszórtam a tetejét, a recept nem tartalmazta. Amikor kihűlt,porcukorral meghintve szeletekre vágtam.
Egyszerű, gyors és nagyon finom.
Kezdő háziasszonyok is gyorsan kikeverhetik,nem kell ehhez szakácsnak vagy cukrásznak lenni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »