Francia kókuszcsók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 190 g porcukor
- 1kk kukoricakeményítő
- 60 darált mandula
- a tetejére dió darabok vagy mandula
- csipet só
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tojásfehérjét elkezdjük csipet sóval felverni. Amikor kifehéredik és elkezd nőni a térfogata, akkor apránként bele szórjuk a vaníliás cukorral elkevert cukrot és tovább verjük.
Ha kemény, fényes, sima a hab, akkor hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a darált mandulát és és keményítőt, majd összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsire két kanál segítségével a masszából tetszés szerinti nagyságú halmokat teszünk és minden csók közepébe teszünk egy fél diót.
100 előmelegített sütőbe toljuk 40 percre szárítjuk, majd a sütőben hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »