Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rigó Jancsi recept

Rigó Jancsi
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 2 x 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 x 4 kanál porcukor
    • 2 x 3 kanál liszt
    • 2 x 1 kanál kakaópor
    • 1 csomag sütőpor

    Krém:

    • 2 tábla étcsoki
    • 2-3 kanál porcukor
    • 1 liter habtejszín
    • 2 vaníliás cukor
    • kevés zselatin

    Tetejére:

    • Olvasztott étcsoki

    Elkészítése:

    A tojásfehérjéket 2 kanál porcukorral kemény habbá verjük, majd a tojások sárgáját 2 kanál porcukorral habosra kikeverjük.

    A lisztet összedolgozzuk a kakaóporral és egy fél csomag sütőporral, majd belekeverjük belekeverjük a tojások sárgájába, végül hozzáadjuk a fehérje habot is.

    Sütőpapíros tepsiben két adagot sütünk belőle.

    A két tábla csokit 2-3 kanál porcukorral gőz fölött felolvasztjuk. Az habtejszínt a két vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd lassan hozzákeverjük a kicsit meghűlt csokit.

    Keverünk hozzá egy pici zselatint, majd megtöltjük vele a piskótalapokat.

    A tetejére olvasztott csokit teszünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá