Császármorzsa túrósan recept

Hozzávalók:
- 50 dkg tehéntúró
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál búzadara
- 1 púpozott ek finomliszt
- 3 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 ek tejföl
- 5 dkg vaj
- 1 citromból nyert citromhéj (reszelt)
Elkészítése:
A tojások sárgáját elkeverjük a cukrokkal, majd a többi alapanyagot is hozzátesszük, és jól elkeverjük.
A tojásfehérjét felverjük, majd lazán a túrós masszához forgatjuk.
Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük és 180 fokon 15 percig sütjük.
Ekkor kivesszük a sütőből és egy lapát kanállal összetördeljük, majd átfordítjuk. Visszatoljuk és aranybarnára sütjük.
Mikor kész, baracklekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »