Caffé latte őzgerinc recept

Hozzávalók:
- 300 g búzaliszt
- 1/2 tasak sütőpor
- csipet só
- 250 ml tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 g puha vaj vagy margarin
- 1 tasak vaníliás cukor
- 2 evőkanál instant kávé
- cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a sót összekeverjük. A tojást, a vaníliás cukrot, a cukrot és a vajat simára keverjük, majd hozzáöntjük a tejet és ezzel is elkeverjük.
Apránként eldolgozzuk a liszttel.
A tésztát 2 részre osztjuk. Az egyikbe belekeverjük az instant kávét.
A formát sütőpapírral kibéleljük. Az aljába öntjük a kávés tésztát, majd rá a simát.
Előmelegített sütőben 185 fokon, nem légkeveréssel, kb 30 percig sütjük.
Kivesszük a formából, megvárjuk míg kihűl, majd felszeletelve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »