Almás-túrós pite recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrva hűvös helyre rakjuk. A túrót összekeverjük a tojások sárgájával, a cukorral, reszelt citromhéjjal, vajjal és végül a tojások felvert habjával.
A tésztát 2 részre osztjuk, kinyújtjuk, a tepsibe fektetjük. Megkenjük baracklekvárral, rásimítjuk a búzadarával elkevert reszelt, kicsavart almát, majd a túrós tölteléket. Végül kisodorjuk a tészta másik felét, és az egészet befedjük. A tetejét megkenjük felvert tojással, s készre sütjük.
Tipp:
Különleges az ízvilága!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.