Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás-diós kevert recept

Almás-diós kevert
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg finomliszt
    • 20 dkg darált dió
    • 20 dkg hámozott, reszelt alma
    • 15 dkg cukor
    • 20 dkg görög joghurt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 teáskanál őrölt fahéj
    • 1 kávéskanál szódabikarbóna

    Elkészítése:

    A tojásokat a cukorral kihabosítjuk. Ezután hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát, diót, fehéjat és a joghurtot, majd az egészet összedolgozzuk. A végén forgatjuk bele a reszelt almát.

    Egy 22*32 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, majd a masszát belesimítjuk. 180 fokos sütőben (alsó-felső sütéssel) kb 35 perc alatt készre sütjük.

    A tepsiből kivéve rácson langyosra hűtjük, majd szeleteljük és kínáljuk.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá