Almás-diós kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg finomliszt
- 20 dkg darált dió
- 20 dkg hámozott, reszelt alma
- 15 dkg cukor
- 20 dkg görög joghurt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral kihabosítjuk. Ezután hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát, diót, fehéjat és a joghurtot, majd az egészet összedolgozzuk. A végén forgatjuk bele a reszelt almát.
Egy 22*32 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, majd a masszát belesimítjuk. 180 fokos sütőben (alsó-felső sütéssel) kb 35 perc alatt készre sütjük.
A tepsiből kivéve rácson langyosra hűtjük, majd szeleteljük és kínáljuk.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »