1 . Farsangi szalagos fánk Vass Lászlóné konyhájából
Hozzávalók:
- 1 dkg só
- 75 dkg finomliszt
- 25 dkg rétesliszt
- 5 dkg friss élesztő
- 5 dkg porcukor
- 4 dkg vaníliás cukor
- 10 dkg langyos, olvasztott vaj
- 6 tojássárgája
- 5,5 dl tej
- 3 cl rum
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Pudinggal töltött farsangi fánk Aranytepsitől
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 csapott kk só
- 2,5 dkg friss élesztő
- 3 dl tej
- 2 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tojássárgája
- 5 dkg vaj
- kb. 7 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Hagyományos édes fánk Aranytepsitől
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 csapott kk só
- 2,5 dkg élesztő
- 3 dl tej
- 4 ek cukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 1 tojás sárgája
- 5 dkg margarin
- olaj bőven a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Egyszer kelt fánk Domján Mária konyhájából
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 5 dkg olvasztott vaj
- 5 tojás sárgája
- 8 dl tej
- fél dl rum
- só
- 10 dkg cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 6 dkg élesztő
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Joghurtos szalagos fánk LigetiK konyhájából
Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 1,5 dl tej
- 1 dl natúr joghurt
- 4 dkg friss élesztő
- 5 dkg porcukor
- 5 dkg vaj
- 4 tojássárgája