1. Citromkrémleves recept
Hozzávalók:
- 2 citrom
- 1 l víz
- 10-12 dkg cukor
- 1 dl habtejszín
- 2 tojás
- 1 kiskanál fahéj
- vanília kivonat vagy paszta
- 1 csomag vaníliás pudingpor
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Joghurtos őszibarack-krémleves recept
Hozzávalók:
- 7-8 nagyobb őszibarack
- cukor vagy édesítő
- 1/2 citrom leve
- 400 g görög joghurt
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Joghurtos szederkrémleves recept
Hozzávalók:
- 50 dkg fekete szeder
- 1 cs vaníliás cukor vagy vaníliaaroma
- 2 dl görög joghurt (375 g)
- 2 dl tejszín (30 %-os, nem cukrozott)
- cukor vagy cukor helyettesítő ízlés szerint
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Joghurtos gyümölcskrémleves recept
Hozzávalók:
- 1 kg gyümölcs (lehet sárgabarack, meggy, málna, vagy vegyesen, amit szeretnénk)
- 25 dkg görög joghurt
- 2,5 dl tej
- 2 dl habtejszín (cukrozatlan, min. 30 % zsírtartalmú)
- porcukor ízlés szerint (ha szükséges)
- vanília őrlemény, fahéj ízlés szerint
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Málnakrémleves recept
Hozzávalók:
- 50 dkg málna
- 8-10 dkg cukor
- 1,5 dl rozé
- kb 1 dl víz
- 2,5 dl tejszín
- 2 ek joghurt
- fahéj, vanília ízlés szerint
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Tejszínes sárgabarack krémleves recept
Hozzávalók:
- 1 kg sárgabarack (nekem 9 db nagyobb volt maggal mérve)
- 1 ek cukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek vaníliás pudingpor