1 . Mustáros csirkefalatok zöldborsóval
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkecomb filé
- só
- frissen őrölt bors
- 1 ek liszt
- 1 ek vaj
- 3 ek olívaolaj
- 5 szál újhagyma fehér része
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl száraz fehérbor
- 3 dl húsalaplé
- 2 ek mézes mustár
- 60 dkg frissen kifejtett borsó
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek krémsajt
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Bajor csirke
Hozzávalók:
- 800 g csirkemell
- 300g gomba ( a friss jobb, de lehet konzerv is)
- 1 fej hagyma
- 200g fagyasztott borsó
- 2 db sárgarépa
- 375 g tejföl
- só
- bors
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Zöldséges tepsis csirke
Hozzávalók:
- 6 db csirke felső combfilé
- 1 szál póréhagyma
- 4 szilvaparadicsom
- 1 szál zellerszál
- 1 tv paprika
- 1 ág rozmaring
- só
- bors
- 4 ek olívaolaj
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Füstölt tarjával és tojással töltött csirkecombok
Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 20 dkg füstölt tarja
- 2 db főtt tojás (felkockázva)
- 2 db áztatott zsemle
- só, bors, petrezselyemzöld, kakukkfű
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Burkolt csirkecombok
Hozzávalók:
- 6 csirke felsőcomb
- 4 ek tejföl
- 1 csokor aprított petrezselyemzöld
- fél fej lilahagyma apróra vágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só, bors ízlés szerint
- 15 dkg reszelt sajt
- 12 szelet bacon
- kevés olaj
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Sajtos-gombás csirkemell
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- egy vöröshagyma
- 20 dkg csiperke gomba
- petrezselyemzöld
- só, bors
- egy csomag mozzarella
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál olaj
- 1 tk vaj
- 2 db paradicsom
- 1 evőkanál rozsliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
7. Abbahagyhatatlan csirke
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 4 ek finomliszt
- 1 tk piros paprika
- 1 tk só
- 1 tk őrölt bors
- 1 tk őrölt kömény
- 330 gramm tejföl
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 20 dkg reszelt sajt
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
8. Vajban sült ananászos csirkemell
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemellfilé
- 1 doboz ananász konzerv
- 10 dkg trappista sajt reszelve
- só
- őrölt bors ízlés szerint
- 10 dkg vaj
- 1 ek olívaolaj
- 1 bögre rizs
- 2 bögre víz
- 5 dkg mazsola
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
9. Csirkemell tejszínes sajtos raguval
Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- só
- bors
- 1 dl étolaj
- 30 dkg mexikói vegyes zöldség
- 20 dkg vargánya gomba (szeletelve)
- 3 dkg vaj
- 10 dkg tejszínes sajt (tömlős)
- bors
- só
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt
A recept ide kattintva folytatódik! »»»
10. Csirkemell filé spenótos krémsajttal
Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál pirospaprika
- 0,5 teáskanál fokhagymapor
- Só és bors ízlés szerint
- 120 g krémsajt
- 20 g parmezán sajt
- 2 evőkanál majonéz
- 100 g friss spenót
- 2 fokhagymagerezd
- 0,5 teáskanál chilipehely