1. Angol szelet recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 4 evőkanál tej
- 1 dkg szalalkáli
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg porcukor
- 30 dkg liszt
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 üvegcse vérnarancs aroma
- 6 dl tej
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 20 dkg porcukor
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 20 dkg porcukor
Máz:
- 10-15 dkg étcsokoládé
- pici éteolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Dunahullám szelet recept
Hozzávalók:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Tonkababos márványos szelet recept
Hozzávalók:
Piskótához:
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál cukor
- 1 evőkanál olaj
- 6 evőkanál liszt
- 1 púpos teáskanál sütőpor
- 2 evőkanál holland kakaópor
Krémhez:
- 5 dl tej
- 1 és fél csomag főzős vaníliás pudingpor (60 g)
- 3 reszelésnyi tonkabab (opcionális)
- 2 csipet vaníliaőrlemény (vagy vaníliás cukor vagy aroma)
- 15 dkg vaj
- 12 dkg porcukor
Díszítéshez:
- 1 dl állati tejszín (30%)
- 1 dl növényi habalap (pl. Hulala)
- 3 dkg étcsokoládé
- 1 teáskanál étolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Mákos krémes recept
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 200 g cukor
- 200 g finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- 160 g darált mák
- 5 ek víz
- 5 ek olaj
Krém:
- 2 csomag vaníliaízű pudingpor
- 600 ml tej
- 250 g margarin
- 250 g porcukor
- 200 ml habtejszín
Tetejére:
- 450 ml habtejszín
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Pudingos ribizlis szelet recept
Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipetnyi sütőpor
- 20 dkg liszt
- 8 dkg porcukor
- 10 dkg vaj
Középső réteg:
- 2 dl tejföl
- 3 ek cukor
- 3 dl tej
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- egy csészényi piros és fekete ribizli vegyesen
Tetejére:
- 2 csomag tortazselé
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Diós-vaníliás szelet recept
Hozzávalók:
Tésztához:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 15 evőkanál víz
- 30 dkg liszt
- 15 dkg darált dió
- 1/2 csomag sütőpor
- diónyi vaj
- 3 dl cukrászhab a tetejére
Krémhez:
- 1 csomag vaníliás puding
- 4 evőkanál cukor
- 2 csapott evőkanál liszt
- 2 evőkanál vaníliás cukor
-
4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 dl tej
- 2 dl habtejszín
- 15 dkg margarin