1. Csirkemell sajtkrémes bundában
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
- 1 nagyobb tojás
- 0,5 kk só
- 2 csipet őrölt bors
- 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
- 1 dl tej
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Kefires bundában sült karajszelet
Hozzávalók:
- 8 nagy szelet karaj
- 1-1 csipet só
- 3 púpos ek liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 1 kis pohár kefir (140 g)
- 2 nagyobb tojás
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 1 csapott kk házi fokhagymakrém (v. 2 gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Fokhagymás bundában sült csirkefalatok
Hozzávalók:
- 1 egész nagy csirkemell filé
- 1 csapott kk só
- 1 nagy csipet őrölt bors
- 5 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 2 nagyobb tojás
- 2 púpos ek liszt
- 2 ek tej
- 0,5 kk só
- 1 tk házi fokhagymakrém (esetleg 2-3 nagyobb fokhagyma)
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Magvas palacsintabundában sült csirkemell
Hozzávalók:
- 2 kisebb csirkemell filé (kb. 9 kisebb szelet)
- 1 kk só
- 2 tojás
- 6 ek liszt
- 1,2 dl tej
- 2 ek lenmag
- 2 ek szezámmag
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- Olaj bőven a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
5. Szezámmagos bundában sült cukkinikarikák
Hozzávalók:
- 1 nagyobb cukkini
- 1 kk só
- 15 dkg liszt
- 2 tojás
- 15 dkg szezámmag
- Olaj bőven a sütéshez