Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vörösboros vaddisznósült recept

Vörösboros vaddisznósült
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább


  • Hozzávalók:

    • 70 dkg karaj
    • 40 dkg paradicsom
    • 30 dkg gomba
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 kávéskanál kakukkfű
    • 1 evőkanál mustár
    • 2 evőkanál ketchup
    • 1 dl vörösbor
    • olaj

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük, bedörzsöljük fokhagymával és mustárral, megsózzuk, kakukkfűvel meghintjük, egy éjszakát hűtőben pihentetjük.

    A tepsit kiolajozzuk, beletesszük a húst, rá a gombát, majd leöntjük a ketchuppal összekevert borral.

    Lefedjük, és egy órát sütjük, majd rátesszük a paradicsomkarikákat és még 15 percet sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek