Vörösboros vaddisznósült

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 70 dkg karaj
  • 40 dkg paradicsom
  • 30 dkg gomba
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál kakukkfű
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál ketchup
  • 1 dl vörösbor
  • olaj

Elkészítése:

A húst felszeleteljük, bedörzsöljük fokhagymával és mustárral, megsózzuk, kakukkfűvel meghintjük, egy éjszakát hűtőben pihentetjük.

A tepsit kiolajozzuk, beletesszük a húst, rá a gombát, majd leöntjük a ketchuppal összekevert borral.

Lefedjük, és egy órát sütjük, majd rátesszük a paradicsomkarikákat és még 15 percet sütjük.