Sajttorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alap:
- 180 g édes keksz (akár kakaós is)
- 10 dkg margarin vagy vaj
Krém:
- 750 g mascarpone
- 22 dkg cukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A kekszet apróra/porrá daráljuk (ha nincs késes aprítónk, akkor tegyük egy nylon zacskóba és nyújtófával ütögessük meg párszor).
A margarint megolvasztjuk és hozzákeverjük a kekszhez. Egy 28-es tortaformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőbe 8-10 percig sütjük.
Közben a mascarponét a cukrokkal és a tojássokkal simára keverjük.
A megsült alapra öntjük és 180 fokon sütjük 12 percig (míg megpirul egy kicsit a teteje). Ekkor visszavesszük a hőfokot 90 fokra és így sütjük készre 45-50 perc alatt.
Kihűtjük és tetszőleges gyümölcsökkel vagy karamell öntettel kínáljuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »