Sajttorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alap:
- 180 g édes keksz (akár kakaós is)
- 10 dkg margarin vagy vaj
Krém:
- 750 g mascarpone
- 22 dkg cukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A kekszet apróra/porrá daráljuk (ha nincs késes aprítónk, akkor tegyük egy nylon zacskóba és nyújtófával ütögessük meg párszor).
A margarint megolvasztjuk és hozzákeverjük a kekszhez. Egy 28-es tortaformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőbe 8-10 percig sütjük.
Közben a mascarponét a cukrokkal és a tojássokkal simára keverjük.
A megsült alapra öntjük és 180 fokon sütjük 12 percig (míg megpirul egy kicsit a teteje). Ekkor visszavesszük a hőfokot 90 fokra és így sütjük készre 45-50 perc alatt.
Kihűtjük és tetszőleges gyümölcsökkel vagy karamell öntettel kínáljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »